Over ons

pandaachter

 

Mijn naam is Angela Koot, ik ben getrouwd met Frank en ik ben al sinds 2006 gastouder van Kinderopvang de Pandabeertjes. Ook hebben we 2 zonen (2004 en 2005), 2 lieve, kindvriendelijke katten Bob en Marley en een hele lieve hond Rosie. Zo is ons gezin compleet.

Voordat ik gastouder ben geworden, heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige. Doordat het werken met kinderen mij steeds meer begon te trekken, ben ik gestopt met werken als verpleegkundige. Omdat ik toen zelf kleine kinderen had en het heerlijk vond om ze om me heen te hebben, heb ik besloten om werk en opvoeding te combineren in het vak van Gastouder. Inmiddels zijn mijn kinderen groot en werk ik met veel plezier met de kleine kinderen.

In 2006 ben ik dus begonnen als gastouder. Dit is een kleinschalige kinderopvang bij mij aan huis. Er mogen maximaal 6 kinderen aanwezig zijn. Kinderopvang de Pandabeertjes heeft jaren in de Haagse Beemden, wijk Kroeten gezeten. We zijn inmiddels verhuisd naar de Bouverijen in Teteringen. In een rustig straatje met speeltuintje om de hoek en vlak bij school.

kriekenstraat